Запрошуємо до перегляду Концертної програми "Добра хата". Онлайн-захід Facebook Live

Запрошуємо до перегляду Концертної програми "Добра хата". Онлайн-захід Facebook Live

Як звучить Слобожанщина? 22 серпня запрошуємо всіх слухачів з чутливими серцями до справжнього музичного Космосу − на онлайн-концерт проєкту “Добра хата”. На вас чекає синтез сучасного мистецтва з енергією і колоритом української автентики.

«Добра хата» − це спільний експериментальний проєкт двох яскравих і при цьому кардинально різних музичних колективів. А саме: фольк-гурту «ЯРИ» з селища Краснокутськ та молодіжного академічного симфонічного оркестру МАСО «Слобожанський», який базується в Харкові.

Зараз триває процес аранжування майбутніх композицій, щоб надати старовинним пісням Слобідської України нового дихання, перетворити їх на сучасний саунд. Тож готуємося насолоджуватися своїм, українським та переосмислювати спадщину разом з «Доброю хатою»!

Сприяти святковій атмосфері буде сучасний віджеінг та запальний ведучий. Глядач стане активним учасником, а не спостерегачем подій!

Доступ до онлайн-трансляції концертної програми вільний.

https://www.facebook.com/events/2802897143330918

Проєкт реалізується ГО Добра Воля за фінансової підтримки Український культурний фонд та за сприяння Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації #запідтримкиУКФ

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.